Laatste nieuws van Theater Van Santen Voorstellingen Agenda Foto's Trailers Reacties Downloads & techniek Over Theater Van Santen Contact Stamppot - een sprookjesmix De Vrolijk Verrassende Kerstshow Sinterklaas Instrumentenfeest De Kus van de Ballerina Alle liedjes met een strik erom De Kleine Prins Vlieg op, dikke bromvlieg! Alleen op de wereld Zo doen dieren


Idee & organisatie:
Nicoline van Doorn
John van Santen

Regie-advies & coaching:
Martijn van Will

Zang, instrumenten & spel:
Esmee de Boer
Katja van der Does
Jentley Drieman
Demian Geerlings
John van Santen e.a.

Lichtontwerp & techniek:
Chris Oelmeijer

Schilderingen & animatie:
Demian Geerlings
www.demiangeerlings.nl

Decor & kostuums:
Theater Van Santen

Illustratie:
Demian Geerlings

Fotografie:
Vera Duivenvoorden
www.veraduivenvoorden.nl

Website:   Berry Vermolen
berry.vermolen@furmo.nl||       ||   Foto pagina    ||   Agenda    ||

 

Prinses Anna doet niets liever dan zingen. Zij zingt alle liedjes die ze mooi vindt: van Dikkertje Dap tot Morgen uit de musical Annie en van Laat het los uit Frozen tot Hoofd, schouders, knie en teen.
Toen zij zes jaar was, is haar vader de koning op reis gegaan en nooit meer terug gekomen. Boze tongen beweren dat haar stiefmoeder hier meer van weet. Door te zingen, vergeet Anna even dat haar leven zo veranderd is.
 

Nu haar vader weg is, kan haar stiefmoeder ongestoord genieten van alle luxe. Ze draagt de mooiste jurken, maar geeft de prinses alleen reststukjes stof, waar ze dan zelf haar kleding van moet naaien. Kinderen uit het dorp noemen haar dan ook de Lapjesprinses. Op een dag komt er een koopman langs met mooie stoffen. 'Doe de restanten maar', zegt de stiefmoeder, 'dat is goed genoeg voor dat wicht!' Prinses Anna begint aan haar kerstjurk, want alleen daarmee mag ze naar De Vrolijk Verrassende Kerstshow. Net op tijd is de jurk klaar. Hij is heel mooi geworden. Nu kan ze eindelijk aan iedereen haar favoriete liedjes laten horen.
 

Op het feest komt ze een quizmaster, een lakei en heel veel andere kinderen tegen. Prinses Anna mag de mooiste liedjes zingen, meedoen aan een quiz, de kerstboom versieren, musiceren en zelfs een schilderij maken.....
Uiteraard zullen de kinderen haar daarbij gaan helpen.
Dat zorgt voor veel verrassingen en een vrolijk kerstfeest voor iedereen!!
 


 

  TRAILER De Vrolijk Verrassende Kerstshow 2016

 

 

Kleurplaat
 

 
Download de kleurplaat van De Vrolijk Verrassende Kerstshow (jpg)

 

 

EEN FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 3 JAAR.
De speelduur is 45 minuten.


 

 


Logo TVS - naar de startpagina telefoon: 06 – 2514 3323
email: info@theatervansanten.nl
Facebook Instagram YouTube