Laatste nieuws van Theater Van Santen Voorstellingen Agenda Foto's Trailers Reacties Downloads & techniek Over Theater Van Santen Contact Stamppot - een sprookjesmix De Vrolijk Verrassende Kerstshow Sinterklaas Instrumentenfeest De Kus van de Ballerina Alle liedjes met een strik erom De Kleine Prins Vlieg op, dikke bromvlieg! Alleen op de wereld Zo doen dieren


Idee & organisatie:
John van Santen

Regie-advies & coaching:
Martijn van Will

Zang, instrumenten & spel:
Jentley Drieman
Aukje van der Neut
Marten Wallinga
John van Santen e.a.

Decor & kostuums:
Theater Van Santen

Lichtontwerp & techniek:
Gerard van der Vlies
Edwin van Steenbergen

Illustratie:
Demian Geerlings

Fotografie:
Vera Duivenvoorden

Website:   Berry Vermolen
berry.vermolen@furmo.nl
||       ||   Foto pagina    ||   Agenda    ||
De populairste en meest gezongen liedjes

 

   

Alle liedjes met een strik erom is een bruisend programma vol livemuziek, waarin Theater Van Santen de meest gespeelde en gevraagde liedjes nog eens de revue laat passeren. Theater Van Santen maakt sinds 1994 muziektheater.
Daarom hebben we een selectie gemaakt van de meest succesvolle nummers die we de afgelopen twintig jaar mochten brengen. Veel liedjes uit Alle liedjes met een strik erom zijn bekend, dus meezingen is onvermijdelijk. De bandleden begeleiden niet alleen, maar zij vertellen tussendoor ook over de muziek en de instrumenten die ze bespelen.
Kinderen krijgen de gelegenheid om mee te doen op het toneel of zelf een liedje ten gehore te brengen op een instrument.

Een greep uit het repertoire:
Zeg Roodkapje - Uit Artis is een beer ontsnapt – Een treintje ging uit rijden – Een spinnetje – Hansje Pansje kevertje – De grote banaan uit Afrika – Vlieg op, dikke bromvlieg! – In de maneschijn – Smakelijk eten – Onder moeders paraplu – Hoofd, schouders, knie en teen – Drie kleine kleutertjes - Deze vuist op deze vuist– Je hebt twee armen – Poesje mauw en natuurlijk Leve het nijlpaard!

Bovendien kunnen uit de volgende titels drie verzoeknummers worden gekozen:
Logeren - Dikkertje Dap - Zand op je boterham – Je hebt twee armen – Groen is ‘t gras – Daar zat een klein zigeunermeisje – Ik stond laatst voor een poppenkraam - De Zevensprong – Zagen zagen wiedewiedewagen – Hieperdepiep, het is vakantie – Er zaten zeven kikkertjes – Ik heb een tante en een oom – Kleertjes uit, pyjamaatje aan - Poesje mauw – Alles in de wind en Molletje

De liedjes zijn verkrijgbaar op twee cd’s en te bestellen via: info@theatervansanten.nl
De prijs (twee cd’s, inclusief verzendkosten) bedraagt € 17,50.

 

GESCHIKT VOOR KINDEREN VAN 3 t/m 7 JAAR.
De speelduur is 45 minuten.
Er is een uitgebreide lesbrief + 2 CD's met liedjes beschikbaar.


 

TRAILER Alle liedjes met een strik erom

 

KLEURPLAAT

Download de kleurplaat:
Klik simpel met de rechtermuisknop op de link hieronder.

kleurplaat .jpg (450 kb)

 

 

 


Logo TVS - naar de startpagina telefoon: 06 – 2514 3323
email: info@theatervansanten.nl
Facebook Instagram YouTube